Taşkısığı İlkokulu

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun,metotlu çalışan sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan,maddi ve manevi bakımdan donatılmış,etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: MİSYONUMUZ; Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli ve manevi değerlerine bağlı,kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilerini kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra,işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA SAATİ : 09:00 BİTİŞ SAATİ : 14:50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://taskisigi.meb.k12.tr

Adres - Taşkısığı Mahallesi Taşkısığı Caddesi ADAPAZARI/SAKARYA

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ BÜYÜKŞEHİR SINIRLARI DAHİLİNDEDİR

Adres - Taşkısığı Mahallesi Taşkısığı Caddesi ADAPAZARI/SAKARYA

Ulaşım YARIM SAATTE BİR DOLMUŞ İLE ULAŞIM SAĞLANIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 14 KM